Lue tuorein uutiskirje!

Pääset lukemaan urheilumuseon uusimman uutiskirjeen tästä.

Kerran kuussa ilmestyvässä sähköisessä uutiskirjeessä tiedotetaan museon näyttelyistä, palveluista, tapahtumista sekä muista ajankohtaisista asioista. Voit tilata kirjeet omaan sähköpostiisi sähköisellä lomakkeella

 

Uutta kokoelmissa

Urheilumuseon esinekokoelman uusimpia lisäyksiä ovat ratakelaaja Leo-Pekka Tähden kelaushanskat, Mikko Kosken skeittilauta, olympiasoihtu Rio de Janeiron olympialaisista 2016 ja pikaluistelija Clas Thunberg suunnittelema luistintenteroitin 1920-luvulta. Myös arkistokokoelma karttui, kun Suomen toiseksi vanhimman voimisteluseuran Gymnastikförening i Helsingforsin arkistoon luovutettiin runsaasti täydennyksiä. 

Urheilun vuosikirja 2017 on täällä! 

Urheilun vuosikirja on nopeakäyttöinen tietopaketti ja hakuteos, joka esittelee Suomen ja kansainvälisen urheilun huippuhetket sanoin, kuvin ja tuloksin päivästä päivään 1.1.–31.12.2016. Kirja sisältää tulokset, taulukot ja tilastot yli 80 urheilumuodosta Suomesta ja maailmalta. Urheilun vuosikirja 2017 on saatavissa verkkokaupastamme ja hyvin varustetuista kirjakaupoista.